177 години от рождението на Апостола

Публикувана на 18 Юли 2014

Кърджали отбеляза 177 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Слово за великия българин произнесе председателят на общинския комитет „Васил Лески" Иванко Маринов. Той припомни, че гениалният поет и революционер Христо Ботев го вписва сред четиридесетте великомъченици на България.

Прочети още...
 

Съобщение ВиК - Кърджали

Публикувана на 15 Юли 2014

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

   “Водоснабдяване и канализация” ООД – град Кърджали уведомява абонатите си, че от 08.00 часа до 14.00 часа на 16.07.2014 год. /сряда/ ще бъде спряно водоподаването за да бъде изградено водопроводно отклонение на парк „АРПЕЗОС СЕВЕР”- III етап и присъединяването му към водопроводната мрежа на града.
   Без вода или с нарушено водоподаване ще останат потребителите на питейна вода в следните квартали на град Кърджали - „Веселчане” – ниска част, „Възрожденци”- ниска зона, кв. „Студен кладенец” , централна градска част и района на пазара.
    Гражданите и фирмите, ползващи питейна вода, да се запасят с необходимите им количества за този период.
    Извиняваме се на абонатите за причинените неудобства и благодарим за разбирането им.

 

Забраняваме пашата от 19.00 до 8.00 часа заради болестта Син език по преживните животни

Публикувана на 07 Юли 2014

Областната епизоотична комисия на заседание днес в Областна администрация – Кърджали реши да бъдат предприети спешни мерки за предотвратяване на възникване на заболяването Син език по преживните животни на територията на област Кърджали. Огнище на болестта е констатирано в с. Мандрица, община Ивайловград, а всички общини на територията на област Кърджали попадат в наблюдавана зона с радиус 150км около огнището на болестта.

Прочети още...
 

Бисер Николов и Георгиос Павлидис коментираха трафика през „Маказа – Нимфея”

Публикувана на 02 Юли 2014
Новоизбраният областен управител на област Източна Македония и Тракия в Република Гърция Георгиос Павлидис се срещна днес с областния управител на Кърджали Бисер Николов.
Прочети още...
 

Стартира областното планиране в сферата на интеграционните политики

Публикувана на 19 Юни 2014
областното планиране

Днес в Областна администрация Кърджали се състоя заседание на Областния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, на което се обсъдиха целите, принципите и мерките на областното планиране за периода 2014-2020 г.

Прочети още...
 

Бисер Николов: Да изразим солидарност с пострадалите от наводненията

Публикувана на 20 Юни 2014

Областният управител на Кърджали Бисер Николов приканва жителите на областта да изразят солидарност с пострадалите от наводненията и да подкрепят кампанията на Българския Червен кръст за подпомагане на хората в беда.

Прочети още...
 

Съдът отхвърли иска на Мюсюлманско изповедание - гр. София за земята и сградата на музея

Публикувана на 16 Юни 2014

Окръжен съд - Кърджали отхвърли като неоснователен предявения иск от Мюсюлманско изповедание гр. София за земята и сградата на Регионалния исторически музей в Кърджали. Делото е решено в полза на държавата, представлявана от областния управител на Кърджали.

Прочети още...
 

Укрепваме вододайните зони в Крилатица, Бенковски и Островец

Публикувана на 13 Юни 2014

Междуведомствена комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет одобри отпускането на 30 хиляди лева за проектиране на неотложни възстановителни работи за укрепване на вододайната зона

Прочети още...
 

Трети отчет за изпълнение на управленската програма на правителството за подобряване на социалното положение на българските граждани, на бизнес средата и демократизирането на управлението

 ПРЕГЛЕДАЙ

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай