Правителството отчужди имоти за изграждането на околовръстния път

С решение на правителството от днес се отчуждават части от поземлени имоти – частна собственост, намиращи се в землището на с. Дъждино, за изграждането на участък от обходния път на Кърджали. С това на практика стартират отчуждителните процедури по трасето, което е част от републиканската пътна мрежа и от трансевропейски коридор № 9, коментира областният управител Никола Чанев.

Прочети още...
 

Ирански дипломат оцени Кърджали като остров на спокойствието

Възможностите за културен обмен, разширяването на диалога и взаимното опознаване между народите на България и Иран обсъдиха днес на среща заместник областният управител Леман Али и Хамид Азади, съветник по културата в посолството на Иран у нас и директор на Иранския културен център.

Прочети още...
 

Кърджали отбеляза 140 години от Освобождението от османско робство

Областният управител Никола Чанев участва в тържествения ритуал по повод 140-та годишнина от Освобождението на България от османско робство.

Прочети още...
 

Кърджали посреща и изпраща с нови трибагреници по инициатива на Никола Чанев

По инициатива на областния управител Никола Чанев в навечерието на 3 март бяха подменени 4-те трикольора на входно-изходните артерии на Кърджали.

Прочети още...
 

Ученици дариха областния управител с ръчно изработени мартеници

На първи март млади таланти от Кърджали гостуваха на областния управител Никола Чанев, за да го поздравят с празника на Баба Марта, да го дарят с ръчно изработени от тях мартеници и да пожелаят на него и на цялата администрация здраве, благодат, късмет и усещане за пролет.

Прочети още...
 

Пътищата от републиканската мрежа са разчистени, остава забраната за камиони през Мост

Всички пътища от републиканската мрежа са проходими и разчистени „до черно“.

Прочети още...
 

Обявиха дървена ваканция в седемте общини на област Кърджали

Обилен сняг продължава да вали на територията на цялата Кърджалийска област. Областният управител Никола Чанев инспектира републиканските пътища в общините Джебел и Кирково.

Прочети още...
 

Пътищата в областта са проходими, затворени участъци няма

Въпреки усложнената зимна обстановка, област Кърджали няма откъснати населени места, нарушено електроснабдяване или бедстващи хора, установи проверка на областния управител Никола Чанев.

Прочети още...
 

Никола Чанев: Входните билети за басейна трябва да са социално поносими

Цените на билетите за вход на закрития плувен басейн трябва да бъдат социално поносими и балансирани, коментира областният управител Никола Чанeв във връзка с предстоящите промени в Наредбата за местните такси и цени на услуги, които ще остойностят ползването на обекта.

Прочети още...
 

Ардинци протестираха пред областния управител заради сметище за строителни отпадъци

Жители на кв. „Любовна чешма“ в Ардино протестираха пред областния управител Никола Чанев заради предстоящо изграждане на депо за строителни отпадъци в близост до квартала.

Прочети още...
 
Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай