Чанев и съветници от Кирково извършиха оглед на моста за село Еровете

Оглед на моста за кирковското село Еровете направиха областният управител Никола Чанев и общински съветници от ПП ГЕРБ в Кирково по настояване на местните жители. Преди дни те се събраха на протест и заплашиха да блокират главния път за Кърджали, ако не бъдат взети спешни мерки за укрепване.

Прочети още...
 

Областният управител положи цветя в памет на Апостола

Областният управител Никола Чанев се включи в общоградското поклонение по повод 180-та годишнина от рождението на Апостола. Той положи цветя пред паметника на Левски и сведе глава в знак на признателност пред величавото му дело.

Прочети още...
 

В Пловдив посрещнаха чудотворна икона на Света Богородица Всецарица от Атон

Заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и областният управител на Кърджали Никола Чанев бяха специални гости на тържествата по случай празника на митрополитския храм „Света великомъченица Марина“ в Пловдив.

Прочети още...
 

Жалба с 300 подписа внесоха жители на кв. „Байкал“ срещу високите нива на шума от махала „Боровец“

Областният управител Никола Чанев ще инициира промени в Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред във връзка с оплаквания на граждани от високи нива на шума и нарушаване на спокойствието от тържествата на открито в квартал „Боровец“.

Прочети още...
 

Гръцката страна подсилва обслужващите екипи на ГКПП „Маказа“

Председателят на групата съветници на ПП ГЕРБ в Кирково Дамян Кьосев  потърси съдействието на областния управител Никола Чанев във връзка с натоварения трафик през ГКПП Маказа през активния летен сезон.

Прочети още...
 

Областният управител се запозна на място с инвестиционната програма на „Теклас“

Областният управител Никола Чанев посети завода за каучукови съединения „Теклас България“ по покана на Георги Георгиев, пълномощник на дружеството в Кърджали, за да се запознае на място с изключително амбициозната инвестиционна програма на фирмата, строителството на четвърти производствен корпус и изграждането на единствения по рода си у нас Научно-изследователски център.

Прочети още...
 

Обсъдиха алтернативи в подкрепа на социално уязвимите групи

Ръководители на Службите за социално подпомагане и Бюрата по труда в Кърджалийско обсъдиха възможностите за подобряване на работата с уязвимите групи, качеството на социалните услуги и партньорството между институциите.

Прочети още...
 

30 на сто от абонатите в Кърджалийско вече са с дистанционни електромери

Председателят на УС на „ЕВН България“  Робърт Дик и членовете на борда на директорите на електроразпределителното дружество Калина Трифонова и Костадин Величков проведоха информационна среща с областния управител Никола Чанев, за да го запознаят с инвестиционните проекти на компанията и политиката й за разширяване на продуктовото портфолио и подобряване качеството на услугите.

Прочети още...
 

Училището в Чифлик не подлежи на закриване

Областният управител Никола Чанев се срещна с учители и родители на ученици от основно училище „Максим Горки“ в кърджалийското село Чифлик по тяхна покана. Хората потърсиха съдействието му във връзка с бъдещото развитие на школото и финансовото осигуряване на учебния процес.

Прочети още...
 

Областният управител покани на среща службите в системата на МВР

По случай 5 юли – професионален празник на работещите в МВР областният управител Никола Чанев покани на среща ръководители на служби в системата на вътрешното министерство и националната сигурност.

Прочети още...
 
Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай