Фондация „Искам бебе“ с благотворителен концерт в Кърджали

Публикувана на 26 Септември 2018

Благотворителен концерт–спектакъл под патронажа на областния управител Никола Чанев организира в Кърджали Фондация „Искам бебе“.

Събитието е под надслов „За повече деца в Родопите“ и е със специалното участие на Трио „Сопрано“ и популярния фолк-изпълнител от Кърджали Здравко Мандаджиев. Ще се проведе на 28 септември, петък, от 19 часа в салона на Театъра. Входът е свободен. В концерта ще се включат солистите Биляна Арсова, Мария Белева и Микаела Чаушева, вокална и танцова трупа при ОДК, инструменталисти от ЕГ „Христо Ботев“, школата по модерен балет с ръководител Огнян Камишев, Трио New Stage band и школата по народни танци към Дома на културата. Във фоайето на театъра ще се състои благотворителен базар, приходите от който ще бъдат дарени за асистирана репродукция. Областният управител Никола Чанев призовава всички кърджалийци да подкрепят каузата на фондация „Искам бебе“ като присъстват на спектакъла и закупят артикул от базара.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Информация за граждани и юридически лица относно приемането на електронни документи подписани с КЕП от ОА Кърджали

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

ПРОУЧВАНЕ на потребностите на работодатели от работна сила в област Кърджали

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай