Областният управител отличен с грамота и плакет за празника на пожарникарите

Публикувана на 13 Септември 2018

Областният управител Никола Чанев получи грамота и плакет за добро взаимодействие с РД ПБЗН и принос в изграждането на паметника на загиналите в изпълнение на служебния си дълг служители на МВР в областта.

Отличието бе връчено от комисар Сергей Заимов на тържествено събрание по случай професионалния празник на пожарникарите – 14 септември. За постигнати добри резултати в пряката си работа писмена похвала от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов получиха гл.инспектор Николай Кирилов, гл.инспектор Валентин Карев и мл.инспектор Мехмед Хаджисаид от районната пожарна служба в Кърджали. С писмена похвала на директора на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов са наградени: началниците на районните служби в Кърджали и Подкова – гл.инспектор Иван Стефанов и гл.инспектор Румен Стоянов,  мл.експерт Бехнур Кезим от пожарната служба в Кърджали и мл.експерт Асен Метрашев от пожарната служба в Ардино.
Административният секретар на МВР Бойко Славчев е отличил с грамоти гл.експерт Георги Иванов и ст.експерт Димитър Стайков от сектор „Административен“ в РДПБЗН. Директорът на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов награди с писмена похвала 17 служители на дирекцията и пожарните служби. В навечерието на празника служители на РД ПБЗН-Кърджали направиха демонстрация пред гражданите на действия при критични ситуации в присъствието на  областния управител Никола Чанев и директора на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов. Пожарникарите разиграха спасяване на пострадали при пътнотранспортно произшествие и гасене на пожар, предизвикан от газ пропан-бутан.  С интерес зрителите наблюдаваха потушаване на пожар на висок етаж и  извеждане на хора от горяща сграда с 30-метрова автомеханична стълба. Атракцията на деня бе повдигане на платформа с огнеборец със силата на мощни водни струи от пожарни автомобили, което се прави за първи път в страната.


Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай