Областният управител отличен с грамота и плакет за празника на пожарникарите

Публикувана на 13 Септември 2018

Областният управител Никола Чанев получи грамота и плакет за добро взаимодействие с РД ПБЗН и принос в изграждането на паметника на загиналите в изпълнение на служебния си дълг служители на МВР в областта.

Отличието бе връчено от комисар Сергей Заимов на тържествено събрание по случай професионалния празник на пожарникарите – 14 септември. За постигнати добри резултати в пряката си работа писмена похвала от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов получиха гл.инспектор Николай Кирилов, гл.инспектор Валентин Карев и мл.инспектор Мехмед Хаджисаид от районната пожарна служба в Кърджали. С писмена похвала на директора на ГД ПБЗН главен комисар Николай Николов са наградени: началниците на районните служби в Кърджали и Подкова – гл.инспектор Иван Стефанов и гл.инспектор Румен Стоянов,  мл.експерт Бехнур Кезим от пожарната служба в Кърджали и мл.експерт Асен Метрашев от пожарната служба в Ардино.
Административният секретар на МВР Бойко Славчев е отличил с грамоти гл.експерт Георги Иванов и ст.експерт Димитър Стайков от сектор „Административен“ в РДПБЗН. Директорът на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов награди с писмена похвала 17 служители на дирекцията и пожарните служби. В навечерието на празника служители на РД ПБЗН-Кърджали направиха демонстрация пред гражданите на действия при критични ситуации в присъствието на  областния управител Никола Чанев и директора на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов. Пожарникарите разиграха спасяване на пострадали при пътнотранспортно произшествие и гасене на пожар, предизвикан от газ пропан-бутан.  С интерес зрителите наблюдаваха потушаване на пожар на висок етаж и  извеждане на хора от горяща сграда с 30-метрова автомеханична стълба. Атракцията на деня бе повдигане на платформа с огнеборец със силата на мощни водни струи от пожарни автомобили, което се прави за първи път в страната.


Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Информация за граждани и юридически лица относно приемането на електронни документи подписани с КЕП от ОА Кърджали

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

ПРОУЧВАНЕ на потребностите на работодатели от работна сила в област Кърджали

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай