Областният управител поиска видеокамера на кръстовището за Глухар

Публикувана на 04 Септември 2018

Екипи на Областно пътно управление опресняват маркировката на кръстовището за с. Глухар по пътя Кърджали – Момчилград по настояване на областния управител Никола Чанев.

Днес Чанев и директорът на ОПУ инж. Иван Гавазов направиха оглед на рисковия участък, за чието обезопасяване служителите на „Теклас България“ събраха 2 500 подписа и преди седмица ги връчиха на областния управител. Чанев е разговарял с ръководството на ГД „Национална полиция“ за поставяне на видеокамера, която да дисциплинира водачите и да ги възпира от скоростно шофиране. Предприел е и постъпки пред АПИ за издаване на съответните разрешителни за монтаж на устройство за видеонаблюдение. „Въпреки ограниченията по трасето, водачите масово шофират с несъобразена скорост. Транзитният трафик към ГКПП „Маказа“ е изключително натоварен и това налага да бъдат предприети действия с дисциплиниращ ефект. Убеден съм, че наличието на камера ще намали безразсъдното шофиране и риска от катастрофи и ще защити сигурността на работещите в предприятието“, коментира Чанев.  

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай