Гаранция от АПИ: До края на септември приключва цялостният ремонт на пътя Кърджали-Ардино

Публикувана на 02 Юли 2018

До края на септември 30-километровата пътна отсечка Кърджали – Ардино ще бъде основно рехабилитирана по цялото си протежение, гарантира днес доскорошният председател и настоящ член на УС на АПИ инж. Дончо Атанасов.

По покана на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и областния управител Никола Чанев той разговаря с ръководството на община Ардино и представители на инициативния комитет за ремонт на пътя и обеща освен с нова асфалтова настилка, наесен трасето да се сдобие с нова маркировка и мантинели. В началото на месец май инж. Атанасов и регионалният министър Николай Нанков поеха ангажимент пред хората, че след като приключи планираният от АПИ локален ремонт на най-компрометираните 6 км от пътя, ще бъдат изцяло рехабилитирани и останалите 22 км. Пътят е междуобластен и е жизненоважен за населението на района, в който няма друг вид транспорт. Кметът Ресми Мурад и жителите на Ардино благодариха на Чанев и Караянчева за съдействието. Те от своя страна настояха АПИ да ускори и ремонта на улица „Осми март“ в Кърджали, която също е част от пътя за Ардино.

По рано днес в присъствието на министър Николай Нанков бе направена първа копка на 32 км от пътя Момчилград - Крумовград – Ивайловград, който не е ремонтиран от 40 години. Той е разделен на два лота и рехабилитацията му ще струва 22 млн лева. Финансира се с евросредства.

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай