КТ „Подкрепа“ отличи областния управител за добър социален диалог

Публикувана на 05 Юни 2018

Областният управител Никола Чанев бе отличен от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ с грамота за добър социален диалог.

„Наградата се връчва за ефективно партньорство и реални стъпки за издигане авторитета и социалния статус на гилдията. В лицето на г-н Чанев намерихме приятел и съмишленик“, изтъкна председателят на областната секция Румяна Профирова. Пред учителите от КТ „Подкрепа“ Чанев подчерта, че обществото ни продължава да е длъжник на сектора, но правителството неслучайно е извело образованието като приоритет в управленската си програма и стъпка по стъпка се върви към осезаемо увеличение на доходите. Реално изпълнимо е до няколко години средната заплата в системата да достигне 1500 лева, заяви областният управител. В разговорите бяха формулирани и други проблеми на съсловието в Кърджалийско,    сред основните бе посочена необходимостта от въвеждане на делегирани бюджети в детските градини.

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай