Приключват ремонтите по републиканската пътна мрежа в областния град

Публикувана на 19 Април 2018

До края на работната седмица ще приключат кърпежите по републиканската пътна мрежа в чертите на града увериха от Пътно управление.

Днес областният управител Никола Чанев инспектира хода на текущите ремонти по бул. „България“, ул. “Осми март“ и бул. „Беломорски“ . Миналата сряда той даде едноседмичен срок на ОПУ да бъдат запълнени дупките по републиканските пътища в Кърджали.

Предстои старият път за Хасково през с. Мост /отсечката Кърджали – Мост – Манастир/ да бъде рехабилитиран по ОП „Региони в растеж“. Трасето е 26 километрово – от кръговото на Автогарата до границата с област Хасково. За строителните работи са осигурени 15 млн лева, припомни Чанев. Предвидено е и цялостно преасфалтиране на бул. „Беломорски“, което ще стартира след приключване на втория етап от Водния цикъл. 2 млн лева е стойността на локалните ремонти по пътя Кърджали-Ардино. През тази година държавата ще вложи 40 млн лева за подобряване на пътната инфраструктура в област Кърджали.

 

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай