Пътищата от републиканската мрежа са разчистени, остава забраната за камиони през Мост

Публикувана на 27 Февруари 2018

Всички пътища от републиканската мрежа са проходими и разчистени „до черно“.

Отменена е забраната за движение на товарни коли и автомобили с ремаркета и полуремаркета по пътя Кърджали – Ардино. Обстановката в региона се нормализира след обилния снеговалеж, установи областният управител Никола Чанев. Екипи на ЕВН – Елетророзпределение тази сутрин са отстранявали повреди на ел.захранването в селата Бели пласт, Костино, Иванци и Върбенци в община Кърджали и в Неофит Бозвели, Лале и Кос в община Момчилград. Остава в сила забраната за движението за тежки машини над 12 тона по пътя Кърджали – Хасково през Мост. Ситуацията е под контрол, екипите на ОПУ и снегопочистващите фирми са на терен. Няма застрашени населени места или затворени пътни участъци. Днес кодът за опасни метеорологични явления е жълт. Според НИМХ, ново рязко застудяване със силен вятър, сняг и поледици се очаква след полунощ. Призовавам гражданите да се съобразят с обстановката и да съблюдават правилата на шофиране в зимни условия, а ако е възможно и да не предприемат рискови пътувания, за да бъдат избегнати нежелани инциденти, предупреди областният управител.

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

ПРОУЧВАНЕ на потребностите на работодатели от работна сила в област Кърджали

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай