Обявиха дървена ваканция в седемте общини на област Кърджали

Публикувана на 26 Февруари 2018

Обилен сняг продължава да вали на територията на цялата Кърджалийска област. Областният управител Никола Чанев инспектира републиканските пътища в общините Джебел и Кирково.

Обстановката e критична, снегопочистващите машини са на терен, но интензитетът на валежите е много висок и снежната покривка бързо се увеличава, констатира Чанев. В района на Маказа навяванията са образували преспи над метър. Пътят Кърджали – Пловдив през Асеновград е проходим за движение само с вериги. Ограничения са въведени и по пътя за Маказа. Бедстващи хора и населени места няма, комуникациите също са в изправност. Няма затворени пътища. Областният оперативен център е в непрекъснато взаимодействие с общините. Метеорологичната обстановка е тежка, призоваваме жителите на региона да се въздържат от пътуване, заяви Чанев. В общините Кърджали, Ардино, Кирково и Черноочене е обявена дървена ваканция. Очаква се решение за затваряне на учебните заведения и в другите три общини – Крумовград, Кирково и Момчилград.  

 

 

 

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай