Ловците отчетоха изключително успешен сезон

Публикувана на 10 Февруари 2018

Областният управител Никола Чанев бе гост на традиционната вечеринка на ловците и риболовците от региона, организирана от СЛРБ – сдружение Кърджали по повод закриването на сезона.

Над 400 изявени въдичари и авджии се събраха на празника в ресторанта на комплекс  „Арпезос“.  Да ги уважи пристигна лично председателят на НЛРС – СЛРБ инж. Васил Василев.  Ръководството на Сдружението в лицето на неговия председател Васил Дончев отчете изключително  успешен сезонс отстреляни 366 прасета /със 116 повече от предходната 2016/2017 г. / След приключването на сезона, ангажимент на ловците остава грижата за дивеча и неговите местообитания, подчерта инж. Василев. Никола Чанев поздрави всички присъстващи с думите, че те са част от най-голямата и най-старата неправителствена организация в страната, спортсмени и екозащитници, които не само отстрелват дивеч, но се грижат и за неговата популация. Куп грамоти и награди бяха връчени на най-заслужилите през годината.  Отличени бяха най-добрите ловец и риболовец, най-успешната дружинка, най-активните в ловно-стопанските мероприятия, най-атрактивните трофеи и др.  Разигран бе и търг за печелен шаран и печено прасе. От свое име областният управител подари бутилка червено вино на най-добрият ловец сред гостите.

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай