Рекордните 20 000 лева събра кампанията „Да подарим надежда за Коледа“

Публикувана на 16 Януари 2018

Рекордните 20 000 лева събра 12-то издание на благотворителната кампания „Да подарим надежда за Коледа“ под егидата на областния управител Никола Чанев, която тази година се проведе в подкрепа на 30-годишната Петя Костова от Кърджали с диагноза лимфом на Ходжкин.

Днес в присъствието на медиите и водещите партньори в инициативата – РУО и Читалище „Обединение 1913“ Чанев връчи документите за дарение на Петя и благодари на всички граждани, фирми, институции и училища, които се включиха в кампанията и върнаха надеждите й да оздравее. В рамките на инициативата бяха организирани традиционен коледен базар на ученическото творчество в театъра, благотворителен концерт на Фолклорен ансамбъл „Родопа“ – Смолян и баскетболен мач на БК „Фаворит“. В знак на благодарност Петя дари на областния управител икона на Света Богородица с пожелание да пази и закриля семейството му.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай