С рокерско шествие и концерт на Б.Т.Р. бе открит фестивалът „Бъдеще с традиции“

Публикувана на 29 Септември 2017

Рев на мотори огласи тази вечер центъра на Кърджали. С рокерско шествие на мотористите от клуб „Бохеми“ започна фестивала „Бъдеще с традиции 2017“.

Момчетата с мощните машини бяха посрещнати на входа на Градската градина от инициаторите на фестивала – областният управител Никола Чанев и заместник – председателят на парламента Цвета Караянчева. В 19 часа на импровизираната сцена на Гладкото „изгряха“ рок-легендите от Б.Т.Р., които в продължение на час и половина наелектризираха публиката с хитови парчета от 20-годишната си дискография. Рок-класики и балади се редуваха в шоуто, изпълнено с перфектен звук, осветление и пиро-ефекти. Областният управител благодари на момчетата от групата за несравнимото удоволствие, което поднесоха на живо на кърджалийци на първия си концерт на открито в Кърджали от 10 г насам. Наред с хитовете „Цвете от луната“ , „Море от любов“, Елмаз и стъкло“, „Спасение“ и др. Б.Т.Р. изпълниха и новата си песен „Моята сила“ – пилотен сингъл от новия им 12-и поред студиен албум. Утре фестивалът продължава с изложение на домашно приготвени баници и фолклорна програма. 

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай