Областният управител положи цветя в памет на Апостола

Публикувана на 18 Юли 2017

Областният управител Никола Чанев се включи в общоградското поклонение по повод 180-та годишнина от рождението на Апостола. Той положи цветя пред паметника на Левски и сведе глава в знак на признателност пред величавото му дело.

Десетки кърджалийци участваха в церемонията, наред с представители на местната и държавната власт, политически партии, културно-просветни и военно-патриотични организации. За първи път към ритуала се присъединиха и младежите от местния фен-клуб на футболния тим „Левски 1914“. Слово от името на общоградския комитет „Васил Левски“ произнесе водещият на церемонията актьорът Атанас Атанасов:  „Самият той е извън времето. И без да имаме мярка за него, можем по него да се съизмерваме. По Левски да се познаваме, да ни бъде той и стонът, и измъчената душа, и камбаната, възвестяваща свободата ни.  Бог го извести със светлина, какво да направи за правото дело. А песента беше другото му оръжие. Та като запее, една божия проповед да звучи –и сила, и мощ, и светлина, вливаща пориви и надежди да съживление и възкресение. България ще пребъде с идеалите, които той ни завеща - идеалите за национална свяст,  за абсолютна нравственост, за чиста и свята република и закони, за пълно единение с род, бог и родина“.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай