В Пловдив посрещнаха чудотворна икона на Света Богородица Всецарица от Атон

Публикувана на 17 Юли 2017

Заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и областният управител на Кърджали Никола Чанев бяха специални гости на тържествата по случай празника на митрополитския храм „Света великомъченица Марина“ в Пловдив.

Тържествата започнаха с посрещане на част от покрова и одеждите на Божията майка, донесени от игумен Петър Еремеев, наместник на Високо-петровския мъжки манастир в Москва. Хиляди жители и гости на града съпроводиха литийното шествие, с което бе пренесена и друга ценна реликва – копие на чудотворната икона „Света Богородица – Всецарица“ от Ватопедския манастир на Атон. Тя бе изложена за поклонение на вярващите в храма „Св. Марина“. Празнична архиерейска вечерня отслужи владиката Николай в съслужение с митрополити от Светия синод, епископи и свещеници в прослава на Всеподателя и великомъченица Марина и за благословение на целия български народ.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай