Областният управител гост на събора в село Звезделина

Публикувана на 01 Юли 2017

В село Звезделина областният управител Никола Чанев присъства на събор на алианската общност, по време на който жителите на селото организираха благотворителен търг за месо, приходите от който ще се използват за следващия курбан или за други нужди на селото.

Чанев поздрави вярващите и им пожела здраве, добър живот и преданост към традициите. Домакините бяха приготвили традиционния пилаф. На събитието присъстваха бившият депутат Мустафа Ахмед и водачи на неправителствената организация „Джем“, която обединява алианите. Те поздравиха Чанев, че е уважил празника, а диалогът между тях  показа, че различните политически възгледи не са пречка за разбирателството между хората.   

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай