ПГ по икономика изпрати абитуриентите от випуск 2017

Публикувана на 15 Май 2017

Областният управител Никола Чанев бе гост на тържеството, с което Професионалната гимназия по икономика „Алеко Константинов“ изпрати абитуриентите от випуск 2017 г. 12-класниците си взеха довиждане със своите преподаватели и училище, целунаха знамето и обещаха да не забравят първите житейски уроци, научени в класните стаи. Учениците бяха приветствани от директора Атанаска Мешелиева и от първенците на випуска Господинка Капсамунова и Мелиз Шабан, а Никола Чанев, който е възпитаник на същата гимназия, се обърна към тях с думите: „Днес изпращаме във въртележката на живота абитуриентите от ПГ по икономика „Алеко Константинов“.
Знам, че за всички Вас това е най-важният миг през годината. И как иначе. Та нали оттук политат нашите мечти и нашето бъдеще крачи напред. Преди 18 години и аз бях на вашето място. Бях млад, щастлив и буен. А до мен бяха моите преподаватели. Сега техните коси са побелели и думите им навярно са други, но сърцата и съветите им същите - топли, истински, ненатрапчиви.

Скъпи приятели, днес е вашият последен безгрижен ден. Утре започва истинският живот, в който ще трябва да бъдете отговорни. И то отговорни пред себе си. Ще се научите да вземате решения и да носите на собствения си гръб последствията за всяко едно от тях. Ще ви липсват учителите и техните съвети, ще ви липсват съучениците, бюрата, дори дъхът на това училище. Често ще грешите, ще падате, ще понасяте удари, но вярвам, че винаги ще се изправяте, за да продължите напред. Запомнете - поемайте ударите с вдигната глава. Не е по-лесно, просто е по-достойно. Затова ще Ви пожелая попътен вятър“, каза Чанев. Най-изявените абитуриенти получиха грамоти и предметни награди, а след кратката концертна програма ученици и учители се хванаха на кръшно хоро.

20170515 175423

20170515 182151

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай