Ковачев изпрати съболезнователен адрес до руското посолство

Публикувана на 05 Април 2017

Областният управител Начо Ковачев изпрати съболезнователен адрес до Н.Пр. Анатолий Макаров, извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация у нас, във връзка с кървавия атентант в метрото на Санкт Петербург. „Позволете ми чрез Вас да изкажа искрените си съболезнования към близките на загиналите и личната ми съпричастност към народа на Русия в този тежък за цялата демократична общност момент. Кръвта на невинните жертви е удар срещу усилията на Обединена Европа и цивилизования свят да се справят с изстъпленията на тероризма, фанатизма и агресията.

Като човек и държавник не приемам под никаква форма решаването на конфликти със сила и остро осъждам физическото унищожение на цивилно население, независимо от подбудите на извършителите. Надявам се причините за експлозията да бъдат установени, а гражданите на Санкт Петербург – защитени от подобни масови прояви на насилие. Вярвам, че руският народ ще продължи със същата убеденост да отстоява правото си на сигурност и неприкосновеност на личността. А международната общност ще обедини усилията си срещу вандализма и посегателствата над мирни хора. Скърбим заедно с вас и се присъединяваме към молитвите за скорошно оздравяване на ранените“, се казва в съболезнованието.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай