В областна администрация пристигнаха бюлетините за гласуване на 26 март

Публикувана на 17 Март 2017

Областният управител Начо Ковачев, екип на областната администрация и РИК посрещнаха палетите с изборните книжа, с които ще се гласува на предсрочните парламентарни избори в Кърджалийско. 289 000 са бюлетините за вота на 26 март, 10 % от тях са резерв. Книжата бяха транспортирани от печатницата на БНБ с товарна кола. Униформени служители на РУП охраняваха процеса на приемането и предаването им.

Бюлетините бяха складирани в приземието на областната администрация, след което бяха разпределени и предадени на общините. Там предстои да бъдат запечатани в определени за целта помещения, където ще бъдат охранявани от полицията до предаването им на секционните избирателни комисии в деня преди вота.

20170317 134332

 

20170317 135430

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай