Провериха годността на храните с логото на ДОСТ по разпореждане на областния управител

Публикувана на 07 Март 2017

По разпореждане на областния управител Начо Ковачев Областната дирекция по безопасност на храните извърши физическа и документална проверка на годността, качеството и безопасността на продуктите, иззети по време на полицейската акция на 4 март, събота, в склад на едро в Кърджали. Експертите са установили, че стоката е произведена и пакетирана от регламентирани производители, доставени е по надлежния ред и е придружена с необходимите документи. Храните са в срок на годност и към днешна дата консумацията им не крие никакъв риск. Става дума за слънчогледово олио, ориз, кафява халва, леща, бяло пшенично брашно, боб, макарони, юфка, морска сол и захар. Всички задържани количества, с изключение на захарта, са произведени у нас. Проверените партиди са годни, отговарят на българското законодателство и са етикетирани в съответствие с еврорегламентите за защита на потребителите, твърдят от БАБХ.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай