Провериха годността на храните с логото на ДОСТ по разпореждане на областния управител

Публикувана на 07 Март 2017

По разпореждане на областния управител Начо Ковачев Областната дирекция по безопасност на храните извърши физическа и документална проверка на годността, качеството и безопасността на продуктите, иззети по време на полицейската акция на 4 март, събота, в склад на едро в Кърджали. Експертите са установили, че стоката е произведена и пакетирана от регламентирани производители, доставени е по надлежния ред и е придружена с необходимите документи. Храните са в срок на годност и към днешна дата консумацията им не крие никакъв риск. Става дума за слънчогледово олио, ориз, кафява халва, леща, бяло пшенично брашно, боб, макарони, юфка, морска сол и захар. Всички задържани количества, с изключение на захарта, са произведени у нас. Проверените партиди са годни, отговарят на българското законодателство и са етикетирани в съответствие с еврорегламентите за защита на потребителите, твърдят от БАБХ.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай