Областният управител Начо Ковачев бе гост на приема за Трети март в Одрин

Публикувана на 05 Март 2017

Областният управител на Кърджали Начо Ковачев бе официален гост на приема, с който генералното ни консулство в Одрин отбеляза Националния празник 3-и март. Ковачев бе поканен на тържествената церемония от ръководителя на българската мисия Васил Вълчев. На събитието присъстваха дипломати, висши държавници, представители на местната и държавната власт, духовници, журналисти.

По време на пребиваването си в Одрин областният управител посети и българската църква „Св. Георги Победоносец“, в която служи дългогодишният му приятел отец Александър Чакърък. Ковачев дари на храма икона на светеца-покровител Свети Георги и пожела на неговия стопанин все така всеотдайно и самоотвержено да брани каузата на българщината извън пределите на родината.

image-0-02-05

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай