Областният управител Начо Ковачев бе гост на приема за Трети март в Одрин

Публикувана на 05 Март 2017

Областният управител на Кърджали Начо Ковачев бе официален гост на приема, с който генералното ни консулство в Одрин отбеляза Националния празник 3-и март. Ковачев бе поканен на тържествената церемония от ръководителя на българската мисия Васил Вълчев. На събитието присъстваха дипломати, висши държавници, представители на местната и държавната власт, духовници, журналисти.

По време на пребиваването си в Одрин областният управител посети и българската църква „Св. Георги Победоносец“, в която служи дългогодишният му приятел отец Александър Чакърък. Ковачев дари на храма икона на светеца-покровител Свети Георги и пожела на неговия стопанин все така всеотдайно и самоотвержено да брани каузата на българщината извън пределите на родината.

image-0-02-05

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай