Ротарианци засвидетелстваха подкрепата си за Начо Ковачев

Публикувана на 14 Февруари 2017

Областният управител Начо Ковачев прие ръководството на Ротари клуб Кърджали с президент Себахатин Гьокче. Представителите на клуб поздравиха сърдечно Ковачев с встъпването му в длъжност, засвидетелстваха му моралната си подкрепа и му пожелаха ползотворна работа в служба на обществото. Гостите му връчиха символично и флага на международната хуманитарна организация. Ковачев е учредител на Ротари клуб Кърджали. Негова е заслугата за осъществяване на първите контакти със структурата в Одрин.

Благодарение на усилията му като заместник областен управител е осигурено финансиране и е реализирана една от знаковите инициативи на кърджалийските ротарианци – монтирането на паметника на Орфей на входа на града. Припомнен бе и приносът му за един от ключовите инфраструктурни обекти в региона - строителството на пътя през прохода „Маказа“. Областният управител изтъкна, че е приел поста с чувство на осъзната отговорност. Познава системата на държавната администрация и няма съмнение, че ще изпълни перфектно основното си задължение, възложено му от служебния кабинет, а именно – провеждането на честни и легитимни парламентарни избори.

DSC 0333

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай