Ротарианци засвидетелстваха подкрепата си за Начо Ковачев

Публикувана на 14 Февруари 2017

Областният управител Начо Ковачев прие ръководството на Ротари клуб Кърджали с президент Себахатин Гьокче. Представителите на клуб поздравиха сърдечно Ковачев с встъпването му в длъжност, засвидетелстваха му моралната си подкрепа и му пожелаха ползотворна работа в служба на обществото. Гостите му връчиха символично и флага на международната хуманитарна организация. Ковачев е учредител на Ротари клуб Кърджали. Негова е заслугата за осъществяване на първите контакти със структурата в Одрин.

Благодарение на усилията му като заместник областен управител е осигурено финансиране и е реализирана една от знаковите инициативи на кърджалийските ротарианци – монтирането на паметника на Орфей на входа на града. Припомнен бе и приносът му за един от ключовите инфраструктурни обекти в региона - строителството на пътя през прохода „Маказа“. Областният управител изтъкна, че е приел поста с чувство на осъзната отговорност. Познава системата на държавната администрация и няма съмнение, че ще изпълни перфектно основното си задължение, възложено му от служебния кабинет, а именно – провеждането на честни и легитимни парламентарни избори.

DSC 0333

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай