Как да противодействат на търговията с гласове обсъждат областният управител и шефа на МВР в Кърджали

Публикувана на 13 Февруари 2017

Областният управител Начо Ковачев проведе работна среща с ръководството на ОД на МВР – Кърджали във връзка с организацията  и спокойното протичане на предсрочните парламентарни избори. На срещата бяха обсъдени ангажиментите на органите на реда по осигуряване на охраната на изборите и противодействието на търговията с гласове.

Наше задължение е да реагираме незабавно при постъпване на сигнали за купуване и продаване на гласове и да уведомим прокуратурата за предприемане на по-нататъшни действия“, декларира старши комисар Венцислав Момчилов, директор на ОД на МВР. В разговорите бе обърнато внимание на охраната на СИК и РИК, приемането на книжата в изборната нощ, новостите около машинното гласуване. Ковачев изтъкна, че възнамерява да се срещне с всички институции, които имат отговорности по организацията на вота, за да бъде постигнат необходимият синхрон и да се гарантира честността на изборите.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай