Как да противодействат на търговията с гласове обсъждат областният управител и шефа на МВР в Кърджали

Публикувана на 13 Февруари 2017

Областният управител Начо Ковачев проведе работна среща с ръководството на ОД на МВР – Кърджали във връзка с организацията  и спокойното протичане на предсрочните парламентарни избори. На срещата бяха обсъдени ангажиментите на органите на реда по осигуряване на охраната на изборите и противодействието на търговията с гласове.

Наше задължение е да реагираме незабавно при постъпване на сигнали за купуване и продаване на гласове и да уведомим прокуратурата за предприемане на по-нататъшни действия“, декларира старши комисар Венцислав Момчилов, директор на ОД на МВР. В разговорите бе обърнато внимание на охраната на СИК и РИК, приемането на книжата в изборната нощ, новостите около машинното гласуване. Ковачев изтъкна, че възнамерява да се срещне с всички институции, които имат отговорности по организацията на вота, за да бъде постигнат необходимият синхрон и да се гарантира честността на изборите.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай