Ковачев проведе среща с ръководството на РИК

Публикувана на 10 Февруари 2017

Областният управител Начо Ковачев се срещна с ръководството на Районната избирателна комисия в лицето на Антоанета Юрукова, председател, Величка Георгиева и Стефан Ангелов, заместник-председатели, и Неджатин Салим, секретар. На срещата бяха обсъдени текущи въпроси, свързани с подготовката на предсрочните парламентарни избори, ангажиментите на областната администрация по обезпечаване работата на РИК, организацията в изборния ден и безпроблемното протичане на вота. Важен акцент в разговорите бе още машинното гласуване, взаимодействието с общините и органите на полицията и обучението на членовете на СИК. „Ще направим всичко необходимо организацията да бъде на ниво и да проведем честни и прозрачни избори“, гарантира Ковачев.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай