Ковачев проведе среща с ръководството на РИК

Публикувана на 10 Февруари 2017

Областният управител Начо Ковачев се срещна с ръководството на Районната избирателна комисия в лицето на Антоанета Юрукова, председател, Величка Георгиева и Стефан Ангелов, заместник-председатели, и Неджатин Салим, секретар. На срещата бяха обсъдени текущи въпроси, свързани с подготовката на предсрочните парламентарни избори, ангажиментите на областната администрация по обезпечаване работата на РИК, организацията в изборния ден и безпроблемното протичане на вота. Важен акцент в разговорите бе още машинното гласуване, взаимодействието с общините и органите на полицията и обучението на членовете на СИК. „Ще направим всичко необходимо организацията да бъде на ниво и да проведем честни и прозрачни избори“, гарантира Ковачев.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай