Антоанета Юрукова начело на РИК

Публикувана на 29 Януари 2017

Парламентарно представените партии и коалиции в 43-то НС постигнаха споразумение за състава на Районната избирателна комисия в Кърджали за произвеждане на избори за Народно събрание на 26 март 2017 г. Председател на РИК ще бъде Антоанета Юрукова /ГЕРБ/, функциите на секретар ще изпълнява Неджатин Салим /ДПС/. За заместник-председатели бяха предложени Величка Георгиева /„БСП Лява България“/ и Стефан Ангелов /АБВ/. В 9-ти многомандатен избирателен район Кърджали РИК ще се състои от 13 членове – 4-ма от квотата на ГЕРБ, по 2-ма от БСП и ДПС и по един от РБ, ПФ, Атака, АБВ и ББЦ.

Консултациите, свикани от областния управител Илия Илиев, се проведоха днес в зала 301 на Областната администрация   на основание на чл. 60, ал. 1 от Изборния кодекс, във връзка с Указ № 59 на президента на Р България. В тях взеха участие упълномощени представители на ГЕРБ, „БСП-лява България“, ДПС, Реформаторски блок, „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, Атака, АБВ и „България без цензура“. Всяка от партиите депозира писмени предложения за основни и резервни членове в състава на РИК. Резултатите от проведените консултации ще бъде протоколирани и изпратени в ЦИК. Очаква се РИК да бъде назначена до 1 февруари.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай