Антоанета Юрукова начело на РИК

Публикувана на 29 Януари 2017

Парламентарно представените партии и коалиции в 43-то НС постигнаха споразумение за състава на Районната избирателна комисия в Кърджали за произвеждане на избори за Народно събрание на 26 март 2017 г. Председател на РИК ще бъде Антоанета Юрукова /ГЕРБ/, функциите на секретар ще изпълнява Неджатин Салим /ДПС/. За заместник-председатели бяха предложени Величка Георгиева /„БСП Лява България“/ и Стефан Ангелов /АБВ/. В 9-ти многомандатен избирателен район Кърджали РИК ще се състои от 13 членове – 4-ма от квотата на ГЕРБ, по 2-ма от БСП и ДПС и по един от РБ, ПФ, Атака, АБВ и ББЦ.

Консултациите, свикани от областния управител Илия Илиев, се проведоха днес в зала 301 на Областната администрация   на основание на чл. 60, ал. 1 от Изборния кодекс, във връзка с Указ № 59 на президента на Р България. В тях взеха участие упълномощени представители на ГЕРБ, „БСП-лява България“, ДПС, Реформаторски блок, „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, Атака, АБВ и „България без цензура“. Всяка от партиите депозира писмени предложения за основни и резервни членове в състава на РИК. Резултатите от проведените консултации ще бъде протоколирани и изпратени в ЦИК. Очаква се РИК да бъде назначена до 1 февруари.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Агенция за хората с увреждания /АХУ/ ОБЯВА

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай