Чанев награди вицешампионките на България за действия при кризисни ситуации

Публикувана на 12 Декември 2018

Областният управител на Кърджали Никола Чанев, кметът на община Ардино Ресми Мурад и директорът на РДПБЗН комисар Сергей Заимов отрупаха с похвали и подаръци четири момичета от ОУ „Отец Паисий“ в село Жълтуша, които станаха сребърни медалистки в Националното ученическо състезание „Защита от бедствия, пожари и аварийни ситуации“, което се проведе през м. октомври в Стара Загора.

Седмокласничките Ева Бояджиева, Виктория Христова, Анита Храмова и осмокласничката Габриела Новакова спечелиха сребро в оспорвана битка с още 27 отбора от страната. С тях на тържеството в областната управа днес беше и треньорката и мениджър на отбора Наталия Хаджиева, старши възпитател в училището.
„Вие сте от район, в който условията са тежки и вярвам, че знанията и уменията ви за справяне с кризисни ситуации, ще ви бъдат от полза в ежедневието. Все пак ви пожелавам да ги усвоявате повече на тренировки, отколкото в живота. А това, че сте толкова добри в състезанията, ме кара да ви пожелая някоя от вас да стане следващият комисар на Кърджали, директор на регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, каза областният управител Никола Чанев и връчи на отбора грамота и предметни награди. С грамота, предметни награди и пожелания да славят училището, родния край, да се развиват в областта, в която вече са доказали своя талант, се включи кметът на община Ардино Ресми Мурад. Комисар Сергей Заимов връчи плакети и грамоти на всички от отбора, като открои за цялостен принос г-жа Наталия Хаджиева, която години наред влага усилия за съществуването и достойното представяне на момичешкия тим от училището в Жълтуша. Благодарности получи и инспектор Христо Христов от регионалната дирекция, който организира общинските и областните състезания за защита от бедствия, пожари и аварийни ситуации.

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Информация за граждани и юридически лица относно приемането на електронни документи подписани с КЕП от ОА Кърджали

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

ПРОУЧВАНЕ на потребностите на работодатели от работна сила в област Кърджали

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай