Никола Чанев: Смъртта на Ботев сбъдна пророчеството „Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира“

Публикувана на 02 Юни 2018

Тържествена проверка-заря по случай 2 юни – Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България се състоя снощи на площад „Освобождение“ под егидата на областния управител Никола Чанев.

Прочети още...
 

Кърджали се готви за Тържествена проверка - заря в памет на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България

Публикувана на 30 Май 2018

Тържествена проверка-заря организира областният управител на Кърджали Никола Чанев в навечерието на 2 юни – Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. На площад „Освобождение“ в петък, от 21.00 часа ще бъдат построени военни формирования на 68-ма Бригада „Специални сили“ – Пловдив, оркестърът на ВВС и представителни блокове на кърджалийските гимназии, начело с гвардейците на ЕГ „Христо Ботев“. Строя ще приеме председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, ротите ще командва бригаден генерал Явор Матеев. На събитието са поканени да участват ръководителите на местната власт, народните представители от Кърджали, общинските съветници, представители на военно-патриотични съюзи и др. Сред гостите ще бъде Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай. Областният управител Никола Чанев и председателят на парламента Цвета Караянчева ще произнесат тържествени слова. Чанев кани гражданите и гостите на Кърджали да присъстват на проявата в знак на почит и признателност пред паметта на загиналите в борбите за национално освобождение.

 

Заседава Областният съвет за намаляване на риска от бедствия

Публикувана на 29 Май 2018

Областният съвет за намаляване на риска от бедствия, председателстван от областния управител Никола Чанев, заседава днес във връзка с мерките за безопасност и подготовката за действие на институциите през пожароопасния сезон.

Прочети още...
 

Чанев поздрави миряните на Свети дух

Публикувана на 28 Май 2018

Здраве, сговор и повече общи празници пожела областният управител Никола Чанев на жителите и гостите на Момчилград, които днес по стародавна традиция отбелязаха празника Свети дух.

Прочети още...
 

Чанев уважи традиционния пролетен събор в село Припек

Публикувана на 26 Май 2018

Стотици жители и гости на Припек се събраха на традиционния пролетен събор на родопското село, прочуто със своите трудолюбиви, гостоприемни хора и даровити деца.

Прочети още...
 

Откриха официално обновения стадион „Дружба“

Публикувана на 26 Май 2018

Председателят на парламента Цвета Караянчева, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, областният управител Никола Чанев, кметът Хасан Азис, президентът на ФК "Арда" Петър Пешев и двама от ръководителите на БФС - Борислав Попов и Антон Попов откриха официално обновения стадион „Дружба“ в Кърджали.

Прочети още...
 

Местният „Хайд парк“ се премести при областния управител

Публикувана на 25 Май 2018

Местният „Хайд парк“ навести днес областния управител Никола Чанев по негова покана.

Прочети още...
 

Чанев отпразнува 24 май с йовковци

Публикувана на 24 Май 2018

На 24 май областният управител Никола Чанев бе гост на тържеството в СУ „Йордан Йовков“.

Прочети още...
 
Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

ПРОУЧВАНЕ на потребностите на работодатели от работна сила в област Кърджали

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай