С Ъ О Б Щ Е Н И Е - ВиК Кърджали

Публикувана на 10 Ноември 2015

   "Водоснабдяване и канализация" ООД – град Кърджали уведомява, че от 8.00 часа до 16.00 часа на 12.11.2015 год. поради реконструкция на калник на магистрален водопровод – част от проект „Воден цикъл на град Кърджали", ще останат без вода живущите в блокове 1, 49, 50, 52 и 52 А, 53, 54, 55, 56, 57, бл. Табак, бл. 60, 61, 62 и новопостроените кооперации в тези райони в кв. Възрожденци.
   Без вода ще останат селата Резбарци, Айрово, Дъждино, Македонци, Пепелище, Глухар, Балабаново, Груево и Свобода.
   Молим жителите на засегнатите райони да се запасят с необходимите им количества вода и се извиняваме на всички абонати за причинените неудобства.

 

Кметът на Кърджали се закле, Общинският съвет остана без председател

Публикувана на 10 Ноември 2015

obsk IMG 9746

Кметът на Кърджали Хасан Азис положи клетва на първото тържествено заседание на новоизбрания Общински съвет в Дома на културата, свикано от областния управител Илия Илиев. Общинските съветници и 94-та кметове на кметства също се заклеха да служат на интересите на гражданите и официално встъпиха в длъжност. Сесията бе ръководена от най-възрастния съветник – Мюмюн Емин от ДПС, а сред официалните гости бяха народните представители Ердинч Хайрула, Мустафа Ахмед и Шабанали Ахмед. Удостоверенията на кмета Хасан Азис, съветниците и кметовете на населени места връчи председателят на ОИК Даниела Петрова.

Прочети още...
 

Общинските съветници и кметовете в Крумовград се заклеха да работят за благосъстоянието на хората

Публикувана на 09 Ноември 2015

krmvgrd IMG 9703

Себихан Мехмед ще управлява община Крумовград и през следващите четири години. Днес тя положи клетва на първото тържествено заседание на ОбС и официално встъпи в длъжност. Председателят на ОИК Атанас Тюрдиев връчи удостоверенията на новоизбраните 29 общински съветници и 65 кметове на кметства.

Прочети още...
 

В Черноочене Айдън Осман пое кормилото на общината за пети път

Публикувана на 09 Ноември 2015

obs chernoochene IMG 9636

 

В качеството си на ръководител на държавната власт в област Кърджали областният управител Илия Илиев свика първото заседание на новоизбрания общински съвет в Черноочене и поздрави кмета на общината, общинските съветници и кметовете на кметства с началото на новия управленски мандат – 2015-2019 г.

Прочети още...
 

В Джебел Бахри Юмер се закле за шести път като кмет, само две партии влязоха в местната власт

Публикувана на 06 Ноември 2015

06.11 IMG 9584

Новоизбраните общински съветници и кметове в Джебел положиха клетва на тържествена сесия на ОбС. За шести пореден мандат общината ще се управлява от Бахри Юмер. Съветниците са 21, а кметовете на кметства – 38. Само две политически сили по волята на избирателя получиха право да участват в местната власт – ДПС е с 16 общински съветници и 33-ма кметове на населени места, ГЕРБ има петима съветници и ще управлява пет кметства.

Прочети още...
 

Рокада в местната власт в Кирково – Шинаси Сюлейманов встъпи в длъжност като кмет, Сали Рамадан оглави ОбС

Публикувана на 06 Ноември 2015

KIRKOVOOO 1

Новоизбраният кмет на Кирково Шинаси Сюлейманов, общинските съветници и кметовете на кметства положиха клетва и официално встъпиха в длъжност. Днешното тържествено заседание на ОбС бе открито от заместник областния управител Румен Младенов и ръководено от най-възрастният съветник - Любомир Моллов от групата на ГЕРБ. Председателят на ОИК Стефан Радионов връчи удостоверенията на избраните 29 общински съветници и 63-ма кметове на кметства.

Прочети още...
 

Заместник областният управител Румен Младенов откри първата сесия на новия ОбС в Ардино

Публикувана на 05 Ноември 2015

IMG 05.11 9425

Заместник областният управител Румен Младенов откри тържествената сесия на новоизбрания Общински съвет в Ардино, която се проведе днес. 29 съветници /23-ма от ДПС и шестима от ГЕРБ/, общинският кмет Ресми Мурад и 39 кметове на населени места получиха удостоверенията си от председателя на ОИК Руска Чаушева и положиха клетва да спазват конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите. Заседанието бе председателствано от най-възрастният общински съветник – Тодор Буров от групата на ГЕРБ.

Прочети още...
 

Областният управител Илия Илиев свиква новите Общински съвети

Публикувана на 04 Ноември 2015

На основание чл. 23, ал. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация /ЗМСМА/ областният управител Илия Илиев свиква заседания на новоизбраните общински съвети от област Кърджали, на които новоизбраните общински съветници, кметове на общини и кметове на кметства ще положат клетва и ще изберат председатели на ОбС. Утре, 5 ноември, четвъртък, от 10 часа ще се проведе заседанието на ОбС в Ардино. То ще бъде открито от заместник областния управител Румен Младенов. В петък, 6 ноември, от 10 часа в конферентната зала на общината ще се състои първото заседание на ОбС – Кирково, а от 12 часа – на ОбС – Джебел. В Черноочене новият местен парламент ще се събере на 9 ноември, понеделник, в 9,30 часа в салона на читалище „Пробуда". В 10 часа, същия ден, започва сесията в Крумовград. В Кърджали заседанието на ОбС е насрочено за вторник, 10 ноември, от 9,30 в Дома на културата, а в Момчилград новоизбраните общински съветници, кметове на общини и кметове на кметства ще положат клетва в залата на читалище „Нов живот" от 11,30 ч. На заседанията са поканени да присъстват членовете на Общинските избирателни комисии, както и досегашните съветници, кметове и граждани.

 
Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай